Atlas Dershanesi'nin Öğretmenler Günü” Gecesi

Atlas Dershanesi

Özel Atlas Dershanesi, Öğretmenler Günü” nedeniyle öğretmenlerine bir yemek verdi.

Haber/Fotoğraf Önder BALIKÇI

Bandırma'da, Ercili Eğitim Kurumları güvencesinde kurulan Özel Atlas Dershanesi, Öğretmenler Günü” nedeniyle öğretmenlerine bir yemek verdi. Oda Restaurant'taki yemek, neşeli bir hava içinde geçti.

Kurucu temsilcisi Gönül Ercili'nin bizzat ilgilendiği kurumda, 12 öğretmen görev yaparken, tüm sosyal aktiviteler ve iletişimle ilgili genel koordinatörlüğü Hakkı Alp yürütüyor. Genç ve dinamik öğretmen kadrosu da, altı kişilik butik sınıflarda bire bir eğitim-öğretim veriyor.

17 Eylül Mahallesi, Hal Caddesi, No: 9/1 adresinde faaliyetini sürdüren Özel Atlas Dershanesi'nin temel ilkesinin bire bir öğrenci takibi ve sonuç odaklı eğitim olduğuna işaret eden Gönül Ercili, Eğitimde yeni bir vizyon üstlendik. Düzeyleri ne olursa olsun, tüm öğrencileri, aynı düzeye yükseltip, zengin yayın kaynakları ile okul-aile- dershane üçgeninde gerekli iletişimi sağlayarak, tüm olumsuzlukların çözümünü hedefliyoruz. Amacımız, liseler ve üniversitelere giriş sınavlarında öğrencilerimizin, hedeflerine ulaşmalarıdır”” diyor.

6-7-8. sınıflar SBS hazırlık, 9-10-11-12.sınıflar YGS ve LYS hazırlık ile bire bir özel dersler ve sosyal etkinliklerle eğitim yaşamında bulunan Özel Atlas Dershanesi, kayıtlarını sürdürüyor.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli